I wish I had her skills
bilder: www.charmaineolivia.com

Har målat klart en tavla som jag hållit på med till och från sedan i onsdags. Nu orkar jag inte mer, skulle antagligen kunna göra lite mer på den men hela min rygg värker och känns jättestel. Särskilt högra skulderbladet! Aj, aj. 
Jag har så svårt för att bli nöjd med saker jag ritar/målar, jag ser alltid saker som hade kunnat bli bättre, som jag inte gillar, skulle vilja göra annorlunda. Jag är väldigt självkritisk när det kommer till det här intresset.. och osäker. Jag vet att jag blir bättre hela tiden, jag ser stor skillnad på hur jag ritar och målar nu jämfört med för bara något år sen. Jag har blivit bättre, men ändå. Nåja, jag tycker ju att det är roligt iallafall, jag älskar att rita och måla, och det är väl huvudsaken. 

Någon som inspirerar mig otroligt mycket är Charmaine Olivia. Hon är helt fantastiskt duktig, det finns typ inte tillräckligt med ord för att beskriva hennes talang. Verkligen WOW. Hur fina tavlor, teckningar och bilder som helst. Nu ska jag gå hem till Linneas nya lägenhet och ge henne tavlan. Hoppas hon gillar den. 

Comments

Comment:

Name:
Remember?

E-mail: (won't be published)

URL/website:

Comment:

Trackback
RSS 2.0